Deelnemers schreven dit over hun ervaring van de training:
~
"Fijne training! Hester begeleidt je zonder oordeel in hoe je op je eigen manier kunt vertragen in het dagelijks leven. Ik heb vooral genoten van de begeleidde meditaties tijdens de training. Hester zorgt voor een fijne veilige sfeer!"
~
"Mijn eerste ‘echte’ ervaring met de mindfulness MBSR was bij Hester. In 10 weken tijd heb ik geleerd en geoefend met mijn zelfgekozen leerdoel om goed op mijzelf af te stemmen, te leren voelen waar ik behoefte aan heb en in het moment te zijn. Hester is een mooi en ‘echt’ mens en gelukkig voor mij (en vast ook voor anderen) ook heel down to earth. Met geduld, wijsheid én humor leert zij haar trainees de essentie van mindfulness te praktiseren. Een aanrader!"
~
"Ik kan iedereen een mindfulness training bij Hester aanraden. Ik heb geleerd om beter bij mezelf te blijven en rust in mijn hoofd te krijgen. Het helpt me door stressvolle periodes heen en dingen te accepteren zoals ze zijn. Super fijne en mooie ervaring en professioneel begeleid"
~

“Na mijn eerste kennismaking met mindfulness, een aantal jaar geleden, was het toch weer een beetje weggezakt allemaal. Gelukkig kwam Hester nu op mijn pad om het weer op te halen. Dank zij deze training, 8 weken lang elke week een avond oefenen, (en thuis natuurlijk ook) en een stiltedag met de groep, lukt het me nu om regelmatig even tijd voor mezelf te nemen. Hester brengt alle stof heel kalm en duidelijk. Ze heeft een prettige, rustige stem, waardoor ik de oefeningen als heel kalmerend heb ervaren. Ook wist ze een goed groepsgevoel te creëren met de deelnemers onderling, waarbij iedereen zich veilig voelde.

Ik kan de lezer deze cursus zeker aanraden!”
~